Ikonien kevät

Kaupallinen yhteistyö Kalevala Koru

Tovi sitten fiilistelin lapsuuttani Oras-hanan timantin äärellä, nyt vuorostaan Kalevala Koru herätti muutamia nuoruusmuistoja.
Muistatko mitä sinä sait rippi- ja yo-lahjaksi? Minä sain Teema-astioita, Aalto-vaasin ja Kalevala Koruja. En muista minkä minäkin juhlana, mutta korurasiasta löytyvät edelleen pronssinen Kalevalankarhu, Tynnyrihela ja sellainen pullukkalintu, jonka masu on vihreää kiveä. Tuolla ne rasiassa ovat kulkeneet kodista toiseen jo ainakin parikymmentä vuotta. Juuri tuossa tovi sitten mietin, että näinköhän nuo klassikkokorut kohta palaisivat muotiin – vähän sellainen tutina on. Boyfriendfarkut, valkoinen t-paita ja pronssiset isot korvikset, ainakin kerran tänä kesänä lupaan itselleni.

Nyt satavuotiaan Suomen kunniaksi Iittala ja Kalevala Koru tuovat yhteisen uniikin Ikonien kevät -juhlapakkauksen. Antonio Mazzamauron suunnittelema Hehku-riipus on hopeaa ja Anu Penttisen suunnittelema Vitriini sen parina syvän sinisenä. Molemmat Kalevala Korun tuotteet valmistetaan Suomessa, tuossa Helsingin Pitäjänmäessä.

Juhlapakkausta on saatavilla rajoitettu erä ja ne ovat myynnissä ainoastaan vuoden 2017 ajan. Jollakin onnekkaalla on nyt mahdollisuus voittaa tämä oma setti täältä Varpuselta. Kerro kommenttikenttään mikä on sinun lemppari Kalevala Koruista – joko uusi tai vanha. Äläkä kummastele, jos kommentti ei heti ilmesty – ne jäävät kyllä julkaisujonoon, kunhan roskaviestit eka suodatetaan pois. Arvonta on voimassa 5.6. asti.

Ikonien kevät -juhlapakkaus, ovh. 249 e, Kalevala Koru.

624 thoughts on “Ikonien kevät

 1. Suosikkini ja eniten käyttämäni on Made in Helsinki Eira-sarjan korvakorut. Yksinkertaisen kauniit nappikorvakorut, jotka sopivat arkeen hyvin.
  Hiljattain sain lahjaksi Karuselli-riipuksen, josta pidän sen muunneltavuuden takia.

 2. Oma suosikkini on Lähde-sarjan kaulakoru ja korvikset. Sopivat hienosti arkeen ja juhlaan. Haaveissa joskus saada Elämän alku-riipus ametistilla…

 3. Rakastan Kalevala korun pore-rannekorua, se on simppeli ja kaunis. Sain sen vuosia sitten isältäni ja viime kesänä onnistuin hukkaamaan sen.

 4. Rakastetuin on minulle äitini antama Kalevakorun Karkun riipus, jonka hän sai veljeltään rippilahjaksi 1941. Se on hyvin jykevä ja siinä on hautalöydöista tuttua vihreää patinaa.

 5. Kaleva koruista monet ovat aivan ihania. Entinen suosikkini oli Talon sydän (hopea) riipus jota pidin vuosia, tämän hetkinen suosikkini on Karuselli riipus (pronssi).Uutuuksista ehdoton suosikkini on juuri tämä aivan ihana Ikonien kevät -juhlapakkaus sekä Neliapila-riipus.

 6. Pidän lähes päivittäin Vanamo kaulakorua ja ranneketjua. Kuutar hopeinen rintakoru ja talon sydän kaulakoru ovat olleet myös pitkään matkassa mukana. Uudeksi suosikiksi on tullut lahjaksi saatu Valoisa riipus. Helppo käyttää, ajaton ja moderni design.

 7. Suunto Guiding Star -riipus on ollut toivekoruni siitä lähtien, kun se tuli markkinoille. Suosikkeja on paljon, mutta nimiä en muista kaikista omistamistani. 🙂

 8. Minulla on peritty Kalevalan Suomen 75-vuotisjuhlariipus kultaisena, jota käytän juhlissa.

 9. Mieheltä saatu Euran sydän -riipus on kestosuosikkini. Monet muutkin Kalevalakorut ovat ihania.

 10. Taas eilen kaivoin juhla-asuni seuraksi Lumikukka-sarjan kaulakorun, korvakorut ja rannekorun. Ne antavat asulle viimeisen silauksen.

 11. Kalevala Korun Lähde-korusarja sopii moniin juhla-asuihini yksinkertaisella tyylikkyydekkyydellään.

Leave a Reply