Teemu Järven uudet tuotteet

Näyttökuva 2017-09-05 kello 9.23.49

Näyttökuva 2017-09-05 kello 9.23.42


Tuo nahkaremmi – vau! Ja siihen rullattava villahuopa. Ja kauniiseen puurasiaan pakatut tulitikut. Grafiikan ja julisteiden parissa työskentelevän Teemun uudet kuvitukset nousevat täysin uusiin ulottuvuuksiin. Juuri julkaistussa mallistossa paperituotteiden rinnalle tulee muita kodin pientuotteita, joissa tuttu piirosjälki herää eloon. Puusta veistetty sielulintu ja Lapuan Kankureiden kanssa tehty pyyhemallisto oli jo esimakua missä kaikkialla nämä ihastuttavat metsäneläimet voivatkaan meitä ilahduttaa. Minä näen nämä supertyylikkäinä mökki- ja retkeilytavaroina, mutta yhtälailla ne löytävät paikkansa kaupunkikodeista.

Teemu Järvi’s new products now in webshop styling Pinja Forsman.

Leave a Reply