Kannustalo Harmaja Saimaa (6) Asuntomessuilla Mikkelissä

Alkuvuosi on mennyt monessa tohinassa, joista yksi projekti on viittä vaille valmis. Kannustalo esittelee Mikkelin Asuntomessuilla uuden mallin rakastetusta Harmaja-talomallistaan. Järven rannan kalliorinteessä polveilee tämä kolmen kerroksen pulpettikattoinen unelma – taatulla tyylillä tummana ikään. Suuret ikkunat ja valtavat terassit tuovat luonnon osaksi kotia – pakahduttavan hieno maisema, Mikkelin Koli sanoisin.

Kun lähtökohdat olivat jo miltei täydellisyyttä hipovat, sisustamiseen ei voinut lähteä mitenkään takki auki. Ja pakko tunnustaa, että onhan Kannustalon sisustaminen ollut yksi työunelmistani. Nöyrin kiitos ja kumarrus asiakkaalle luottamuksesta.

Tässä pieni maistiainen tulevasta. Tänä kesänä tuomme sametin, designklassikot ja uudet muotoiluhelmet osaksi kotia. Kauniissa kuvissa on helppo katsoa, kuinka tummat sävyt ja upottavan ihanat materiaalit luovat tyylikkään komposition, mutta entä kun tyylin haluaa tuoda suomalaiseen asumiseen. Tule katsomaan kohteeseen 6, parhaani yritin <3

Kohde esitellään heinäkuun Glorian Kodissa sekä syksyllä Kannustalon omassa lehdessä. Tuotetiedot löytyvät molemmista sekä tietenkin sisustuksesta messuilta. Esimakua sisustuksesta näkee myös IGstäni.

KOHDE 6: Kannustalo Harmaja Saimaa

Sisustus- ja värisuunnittelu Susanna Vento, pintamateriaalit ja kiintokalusteet Kirsi Valanti, sisustusassistentti Pinja Forsman, valokuvaaja Riikka Kantinkoski.

Kiitos projektin mahdollistavat yhteistyökumppanit:

@adeacollection #adea #antiikkiliikemuuri @adeacollection #adea @arabiaofficial #arabia @artekglobal @artekhelsinki #artek @AYTMdesign #aytmdesign @catalina.fi #catalina @cillaswebshop #cillas @dinox_sport #dinox @familon_fi #familon @fermliving #fermliving @finnishdesignshop #finnishdesignshop @flosscandinavia #flos @gardenlivingoy #gardenliving @gedigo.pieceoffinland #gedigopieceoffinland @granit #granit #habitek @originalhabitekworks #hidealite @hidealitesuomi #helenaoravadesignprojects @iittala #iittala @ikeasuomi #ikea @kvadrattextiles #kvadrat @lapuankankurit #lapuankankurit @marimekkodesignhouse #marimekko @menuworld #menu #menuworld @muuto #muutodesign @newworksdk #newworksdk #osmocolor @oureditions #ouredition @pelagobicycles #pelago @room21fi #room21 @roomage #roomage @roomstoredk #roomstore @rootsliving #rootsliving @samsungsuomi #samsungsuomi #samsung @skagerak_denmark #skagerak @society6 #society6 @studio_kaksikko #studiokaksikko @svenskttenn #svenskttenn @tikkurila_suomi #tikkurila @tingest_design #tingest @unikulmafinland #unikulma @vmcarpet #vmcarpet @wastberglighting #wastberglighting @wilfasuomi #wilfasuomi

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Kannustalo Harmaja Saimaa (6) Asuntomessuilla Mikkelissä

Leave a Reply