Muji saapuu Helsinkiin – ainakin hetkeksi

Hip hei ja hurraa Muji-fanit, toiveisiinne on vastattu! Muji tulee Helsinkiin, ainakin hetkeksi. Habitaressa aukeaa Mujin pop-up myymälä, jossa on taidokkaasti kuratoitu valikoima Mujin huipputuotteita suomalaisiin koteihin sopien. Itse sain ennakkomaistiaisia valikoimasta toissa päivänä, kun ihanat keittiön ja kylppärin pientavarat tupsahtivat oven taakse.  Ja ruokailuvälineet – tilasin kaikkia 8 ja nyt alkaa samantien hirmu käyttö ja testaus, miten toimivat kovassa käytössä ja konepesussa.

Ja varmasti monelle minua IGssä seuranneelle ei ole jäänyt epäselväksi tämä luonnonmukainen “self care -holiday” -kesä, jossa hyvinkin avoimin mielin on nyt otettu haltuun vegaaniruokavalio, 100% luomukosmetiikat, luonnonmukainen harmaan hiuskuontalon metsästys, kaikenmoiset savinaamiot, kukkatipat, eteeriset öljyt, kunnon unirytmi ja yksin matkustamisen riemu. Ihanaa hippeilyä, jossa 3 viikon loma tuntui 6 viikon rentoutukselta. Täydellistä. Mutta siis jatkona tälle tietenkin valikoin tuollaisen aromaterapia diffuuserin, jolle vielä tovi sitten naureskelin. No nyt päätin etten naura vaan kokeilen. Ja ihanaa tuoksuahan se tuo huoneilmaan. Säiliöön lorautetaan vettä, laitetaan mieleisiä tippoja ja pian laite tohottaa kuivaa ja todella pehmeää tuoksuhöyryä ilmaan. Mulle riittää tuo tuoksu ja pieni ilman kosteutus tuossa sivupöydällä, jotkut taasen löytävät tuolla apua monen moisiin vaivoihin. En ota kantaa greippitippojen painonpudottavuuteen tai Ylang ylangin stressinpoistoon – mutta jos jollekin toimii niin, niin sepä vasta hyvä homma! Mulle riittää tunnelma ja zen.

Eli kukkaro mukaan Habitareen ja heti hankkimaan odotetuimmat Muji-klassikot kotiin. Näytetään mujifanit, että kyllä me teistä niin tykätään, että kannattaisi ihan pysyvästi jäädä <3

MUJI pop up -myymälä esittelee maailmankuulun konseptinsa ensimmäistä kertaa Suomessa Habitaren Ahead-muotoiluhallissa 13.–17.9.2017. MUJIn Habitaressa nähtävä pop up -myymälä on yhtiön ensimmäinen messuosallistuminen Euroopassa.

– Pidämme Habitarea yhtenä Euroopan tärkeimmistä muotoilutapahtumista, ja tämä on meille hyvä mahdollisuus esitellä MUJIa Suomen markkinoille. Suomalaiset arvostavat yksinkertaista ja suoraviivaista muotoilua, jota MUJI tarjoaa. Habitaren kävijät ovat pääosin suomalaisia kuluttajia, mikä on meille tärkeä uusi asiakasryhmä, sanoo MUJIn Euroopan pääjohtaja Takuo Nagahara, joka vastaa MUJIn popup-osastosta Habitaressa. MUJIn tuloa Suomeen on odotettu vuosia. Tähän asti suomalaisille lähin MUJIn oma myymälä on ollut Berliinissä. Ruotsissa MUJIlla on useita shop-in-shop-osastoja Åhléns-tavarataloissa.

Aterimet, siivilä, tiskisuti, pöytäharja ja diffuuseri // Muji

 

Leave a Reply