Uusi Gedigon penkki

Iltaa kaikille! Olen ollut onnellisesti lomalla niin tyttöjen kuin itseni seurassa ja eilen palasin tänne mökille nauttimaan vielä viimeisiä vapaita. Vietimme kaksi viikkoa Brightonissa ja yhden viikon Sisiliassa, ja en muista koska olisin ollut näin rentoutunut. Poistuminen arkiympyröistä ja lisäksi satsaus hyvinvointiin ja urheiluun tuotti tulosta. Mun erinnäisiä itsehoitujuttuja löytää IGstä, siellä keskityin viimeiset kolme viikkoa #selfcareholiday hin.
Mutta nyt siis maalle. Palasin tänne mökille, jonne olikin kesän aikana ilmestynyt ihana lahja. Sain kokkolalaiselta Gedigolta penkin, jota tänään olen mallannut eri paikkoihin – se on kuin tehty tänne meidän kesäpaikkaan. ’Odda’-penkki oli minulla myös asuntomessutalon sisustuksessa, mutta nyt myös ikiomana täällä maalla. ’Odda’ julkistettiin keväällä Lontoossa muotoilualan messuilla ja nyt syksyn saadessa jalkaantunut myyntipaikkoihin.
’Odda’ on valmistettu parkitusta nahasta ja saarnesta Suomessa. Penkki kulkee kätevästi tuubipaketissa ja ostaja voi koota penkin helposti käsin ilman liimaa ja ruuveja.
Penkistä saa nyt 15% alennuksen asuntomessujen ajan eli tuonne 13.8. saakka. ’Oddaa’ myy Helsingissä TRE-myymälä, Legera Pietarsaaressa ja Gedigon oma verkkokauppa.

’Odda’ -penkki, 117 x 40 x 40 cm // Gedigo Piece of Finland

Harmaa termospullo // Nougat

Sienikori // Verso design

One thought on “Uusi Gedigon penkki

  1. Kaunis penkki<3
    Kysyisin neuvoa, mistä esimerkiksi Tikkurilan värikartoista kannattaisi etsiä murrettuja sävyjä? Olen kunnostamassa 60-luvun kukkapöytää, joka on valitettavasti mennyt niin huonoon kuntoon, että maalaus on ainoa keino. Mielessä olisi jokin harmaaseen taittava vihreän, sinisen tai ruskean sävy. Löytyykö murrettuja sävyjä jollakin tietyllä koodilla/numerolla/kirjaimella tms?

Leave a Reply