Susanna Vento for Anno

anno_susannavento_myrtillus4_low

anno_susannavento_myrtillus2_low

anno_susannavento_myrtillus5_low

anno_susannavento_myrtillus_low

Ihanaa sunnuntaita ystäväiset. Eilen tuolla IGssä minua seuraavat kuulivat, että tein top secret -kuvauksia makkarissa ja nyt ennätän laittaa tuotokset teidän muidenkin iloksi. Tiistaina aiheeseen liittyen järjestetään lehdistöaamiainen, mutta minulla on ilo ja kunnia uutisoida tästä yhteistyöstä ekana.

Moni on varmasti kuullut huhuja ja liittynytkin seuraamaan jo IGstä uutta Annoa. Tämä sisustajien lempilapsi katosi hetkeksi Kodin1:n myötä, mutta nyt saamme onneksemme Annon takaisin ihan omana tuotemerkkinään ja omalla nettikaupalla, joka avautuu 13.9. Ei siis enää tavarataloketjun housebrändi vaan ihan aito ja itsenäinen oma ittensä ANNO. Anno oli ihana jos silloin, laadukkaat luonnonmateriaalit, eettinen tekeminen ja aikaa kestävät tuotteet kohtuuhintaisina kaikille kukkaroille. Ja nyt vieläkin enemmän ja vieläkin ihastuttavampaa, kun Anno kasvoi omaksi eikä ole suuren organisaation rattaissa.

Minun Annolle suunnittelema Jalpaikka-matto saavutti suuren suosion ja olen ollut siitä suunnattoman iloinen ja onnellinen. Pyrin aikaa kestävään ja suomalaisiin koteihin sopivaan mattoon, ja sellainenhan siitä tuli. Se löytää paikkansa edelleenkin monesta kodista ja jokainen siitä napsastu IG-kuva nostaa edelleen hymyn huulille.

Taisin kuulla Annon paluusta noin vuosi sitten, aluksi monilla salaperäisillä puheluilla ja top secret palavereilla. Ja syy on tässä teille nyt nähtävillä. Pääsin suunnittelemaan uudelle Annolle oman pienen malliston, joka julkistetaan tiistaina ja on ensi esittelyssä Habitare-messuilla muiden Annon uusien tuotteiden rinnalla. Minun Myrtillus-kokoelma sisältää ihania tikattuja samettityynyjä, hillityt kuosilliset pellavalakanat vaihteluksi yksivärisille, tumman version Jalpaikka-matosta ja aivan ihanan pienen lettipäisen paimentolaismaton, joka sopii niin lattialle, sohvalle kuin seinälle.

Olkaa hyvä!

“Myrtillus-collection” design Susanna Vento // ANNO (webshop opens 13th September)

2 thoughts on “Susanna Vento for Anno

Leave a Reply