Minun Pelago Capri 3

Nyt alkoi kevät ihan niinkuin täysillä. Olen tässä pian 8 vuotta pitänyt taukoa fillaroinnista, rattaat, ratikat ja auto ovat sujuvasti liikkuneet ja liikuttaneet näinä vuosina. Pienet neitoni kulkevat jo sujuvasti omin jaloin, joten tänä kevääni satsasin itseeni. Ostin pyörän, jolla nyt vain hurvittelen työmatkat ja pienet retkeni. Ja onhan se niin kaunis.

Valikoin tuon Pelagon Capri-mallin, kun useammat pyöräkonkarikaverit kertoivat, että jos kuitenkin innostun välillä vähän pidempiä retkiä ajelemaan, Capri ois siihen parempi. Vaihteita on kolme, mikä on vallan riittävä minun aikasta tasaisen laakeaan kaupunkireittiin. Pelagolla on ihastuttavia pastellisia runkovärejä, mutta tällaisen ajattoman ja klassisen tyylin ystävänä valitsin varman mustan, joka ei tökkää vuosienkaan päästä. Ja tietenkin Brooksin nahkasatula ja gripit, ne otin syvän tummanruskeina.

Kuulin myymälässä, että kyseisessä Caprissa on nyt muutama muukin uudistus aiempaan. Alumiininen seisontajalka on nyt vakiona ja uusi lokarikoko mahdollistaa myös nastalliset talvirenkaat, jos tässä oikein intoutuu talviajeluun.

Ja kyllähän tuo Pelago Parisian -ohjaustanko oli oikeasti se lopullinen valintaniitti. So chic!

Pelago Capri 3, Pelago

 

 

Leave a Reply