Susanna Vento for Ellos II

coffeeaccessories2_s

coffeewithmilk_person2_s

coffeewithmilk2_s

marblecuttingboardandcheeseplate_s

Muistatte, kun marraskuussa vierailin Ruotsissa tekemässä jouluisia kuvia Ellokselle. Nyt projekti sai jatkoa, kun pääsin kokoamaan oman aamuhetkeni Elloksen kevätuutuuksista. Kahvihifistelijänä ilahduin varsin heidän uusista Dualitin laitteista – laadukas kahvimylly ja maidonvaahdotin ovat saapuneet mallistoon sekä tuo pieni söötti Melitan pressopannu kolmelle kupille. Aurinkoisia ja vastajauhetun kahvin tuoksuisia aamuja teillä lukijani. Lisää Ellosta ja sen ihastuttavia tekstiilejä tulossa viikonloppuna.

 

PressopannuDualit-kahvimylly (saapuu keväällä 2016), pellavainen esiliina, valkoinen kahvipurnukka, marmoritarjotin sekä marmorinen tarjoilualusta lasikuvulla, kaikki Ellos.

 

Styling and photos Susanna Vento.

 

One thought on “Susanna Vento for Ellos II

Leave a Reply