Susanna Vento for OOTD

IMG_3138

IMG_3000

IMG_3051

IMG_3128

IMG_3033

IMG_3018

IMG_2971

 

IMG_3072

IMG_3082

Ensi viikon lopulla suuntaan Tukholman huonekalumessuille. Olen onnekkaasti kutsuttu tekemään sinne messujen yhden kolmesta Trendit 2016 -osastosta. Kokonaisuuden teemana on ”Nature is back for good” ja se rakentuu tanskalaisen Christine Rudolphin ”meeting roomina”, ruotsalaisen Emma Olbersin ulkotilana sekä yhtenä kodin sisätilana. Viimeisin minun käsissäni täältä Suomesta. Tarkempana teemanani on ”Teatime and playtime”, mutta avaan ajatuksia teeman ja sisustuksen takaa myöhemmin ihan omana juttuna. Mutta sen verran voin sanoa, että nyt on valkoisen aika väistyä!

Viime aikoina trendejä, värejä ja tunnelmia tunnustellessa sain toisenkin kutsun päästä kertomaan mitä nyt ilmassa liikkuu. Helsingin ytimeen, entisiin Helsinki10 tiloihin muuttanut OUT OF THE DARK antoi minulle tilan ja tuotevalikoimansa käyttöön, joista koostin sinne pienen tunnelmallisen oleskelutilan. Käykää tutustumassa – myymälä itsessään on jo ehdottomasti vierailun arvoinen ja hyvä lisä kaupunkimme sisustustarjontaan. Tutuimpina merkkeinä siellä Normann Copenhagen, Fatboy®, Casamania, Jielde, New Works, Plumen ja Seletti. Lisäksi myymälässä on vaihtuva pop-up-tila, joka tarjoaa lahjakkaille suomalaisille tekijöille mahdollisuuden tulla löydetyksi ja tuoda mallistonsa asiakkaiden saataville Helsingin keskustaan. Vuoden alussa tilan otti haltuun .TEBIAN, nyt lapsiperheitä puhuttava AVA Room.

Suunnittelemani interiööri on esillä lauantaihin 27.2. saakka. Tänä aikana saatte myös kaikesta valikoimasta 10% alennuksen sanomalla VARPUNEN kassatiskillä. Oikein hyvä!

 

Swell-sohva, Amp-pöytävalaisin ja riippuvalaisimet, Knot-tuoli, Tablo-sivupöydät ja Still-vaasit, Normann Copenhagen.

Bouche-pöytävalaisin, Seletti.

Kokomusta työpöytä, .TEBIAN

Keel-sohvapöytä, Tembo-tuoli, työpöydän Karl-Johan-pöytävalaisin, New Works.

Loft 9406 -lattiavalaisin, Jielde.

Tumman harmaa Down Pipe -maali, Farrow and Ball.

Juliste, matto ja pienrekvisiitta, Susanna Vento.

 

 

Styling and pictures Susanna Vento

 

3 thoughts on “Susanna Vento for OOTD

Leave a Reply