Nyt tuunataan!

Tarjoiluvaunu interiööri_Tikkurila tuunauskoulu34

Yöpöytä interiööri2Tikkurila tuunauskoulu30

Yöpöytä interiööri3Tikkurila tuunauskoulu31

Yöpöytä valmis interiööri Tikkurila tuunauskoulu27

Sarjapöytä valmis interiööri_2 Tikkurila tuunauskoulu35

Tuolit interiööri_Tikkurila tuunauskoulu24

 

Alku vuonna moni ottaa säästölinjan joulun haukattua aimo palan kukkarosta, toinen tekee lupauksia ostokiellottomasta tammikuusta ja kolmas aloittaa vuoden suursiivoammalla ja kierrättämällä Konmarin henkeen. Täällä on nyt tehty noita kaikkia, ullakko on tyhjennetty vanhoista kalusteista ja kierrätyskeskuksilla vierailtu miltei yhtä usein kuin ruokakaupassa.

Tein Tikkurilan kanssa teille tuunauskoulun, jolla vanhat mööpelit saa uuteen uskoon ja varsinkin tämän hetkisiin sisustusfiiliksiin sopiviksi. Nyt on kunnostettu haluttuja Thonetin ja Tonin kahvilatuoleja, loihdittu vanhasta pikkupöydästä muodikas tarjoilupöytä ja vaikka sun mitä. Miltei kaikissa kaunis täyshimmeä maalipinta, tuoleissa ja tarjoilupöydässä helppohoitoinen puolihimmeä. Jokainen projekti onnistuu vaikka viikonloppuprojektina – turvallisella, vesiohenteisella ja nopeasti kuivuvalla Helmellä maalaustyöt voi tehdä vaikka omassa olohuoneessa.

Tässäpä teille inspiraatiota! Kaikki ideat, ennen kuvat, työvaiheet ja tarkemmat ohjeet löytyvät linkin takaa – eikun tuunaamaan.

Sarjapöytä

Tarjoiluvaunu

Thonet-tuoli

Yöpöytä

*postaus toteutettu yhteistyössä Tikkurilan ja Otavamedian kanssa. Valokuvat Riikka Kantinkoski.

 

 

15 thoughts on “Nyt tuunataan!

 1. Hei,

  Mahtavia kuvia jälleen! Kenen nuo ihastuttavat, kahdessa eri postauksessa vilahtavat, sänkysi päällä olevat tyynyt ovat?! Aivan törkeän hienot! Tää haluaa kanssa!

 2. Todella onnistuneita kaikki – etenkin tuo harmaa yöpöytä; nahkainen vedin tekee siinä tietysti myös paljon. Ja kaunis roosa seinä.
  Kaikkiaan kauniisti stailattu kokonaisuus.

  Näistä kuvista jo tuntee, että kevättä kohden mennään, jipii!

  Riika W. / http://www.coterie.fi

 3. Hei Susanna! Nayttaa upealta! Sain Hollannista asti kyselyn, onko makuuhuoneen seina maalattu vai tapetoitu, ja onko sinulla tietoa tarkasta varisavysta tai toimittajasta?

Leave a Reply