AYTM ‘item’ nyt Suomessa

Treffasin alkukeväästä mukavan Rasmuksen Tanskasta. Hän tuli kertomaan minulle uudesta tuotemerkistä – AYTMsta. Nimi oli hankala muistaa, kunnes hän pyysi minua ääntämään kirjanyhdistelmän AYTM. No ‘item’ tietty.

AYTMn takana on suunnittelijapariskunta Kathrine and Per Gran Hartvigsen, joilla on pitkä historia tanskalaisessa pientuote- ja kalustemuotoilussa. AYTM tuotteet ovat elegantteja ja hienostuneita, ripaus luksusta tanskalaiseen tyyliin. Mutta onneksemme kuitenkin saavutettavan hintaisia. Tuotevalikoima on laaja ja moni ahkera seuraajani on varmasti nähnyt niitä jo IGssäni. Asuntomessutalossa Mikkelissä niitä pääsee näkemään lähempää livenä ja Formverk Helsingissä on nyt ensimmäinen myyntipaikka. Hurraa Formverk!

Tässä jälleen esimakua messuilta ja muutama helmi AYTM:n syksyn uutuuksista. Tervetuloa Suomeen AYTM!

 

Asuntomessutalon peilikuutiopöytä ja kynttilänjalka, AYTM

 

Leave a Reply