Susanna Vento for Timberwise

Alkuvuodesta IGni vakkariseuraajat pääsivät jo kurkistamaan tähän mammuttiprojektiin, joka tehtiin kotimaisen Timberwisen kanssa. Laadukkaita parkettilattioita valmistava yritys halusi uudistaa kuvamateriaalinsa ja keräsi dreamteamin hommiin! Minulle tämä oli suurin kuvaus, jonka koskaan olen tehnyt: kuvasimme kahden viikon aikana yli 30 interiööriä ja niistä lähikuvia, joten lopullinen kuvasaldomme taisi hipoa miltei 100 ruutua. Koska yrityksen lattiavalikoima on laaja, myös ostajakunta on laaja ja kuvaussuunnittelussa tuli huomioida lattioiden sopiminen ja inspiraation tarjoaminen monen eri sisustustyylin ystäville. Timberwisen myynti on vahvaa myös maan rajojemme ulkopuolella, joten kuvissa huomioitiin myös kansainvälisyys. Uudet kuvat valmistuivat viime viikolla ja ilmaantuvat Timberwisen sivuille, katalogeihin ja kuvapankkiin lähiaikoina. Tässä teille ystävät jo hitusen esimakua laatulattioista joka kotiin ja tyyliin!

New pictures for Timberwise

styling Susanna Vento

photos Mikko Ryhänen

AD Joanna Laajisto

stylist assistant Pinja Forsman

 

And the Biggest thanks to our co-work companies

Finnish design shop, Menu, Adea, Roots living, Familon, Dream Cozy, Nougat showroom, Polish design shop, Svanefors, Ellos, Ikea, Lundia, Stockmann, Lokal Helsinki, Flos, Studio Konepaja, Westerbergs, IMG Interiors

 

 

 

 

One thought on “Susanna Vento for Timberwise

Leave a Reply