Tule lauantaina Iittala & Arabia Design Centreen kattoo kun naiset kisaa

Hei jos ei ole tekemistä lauantaiksi, niin täältä tulee. Olen lauantaina Iittalan Päivin kanssa taistelemassa kattaustaidoista ja juttelemassa ruokakulttuurin muutoksista. Tuu kattoo millainen plate fight siellä saadaan aikaiseksi. Ja jos et pääse paikan päälle, battlee voit seurata Instagramista #tablereset #iittalatablereset

***

MC Interior Queen alias Susanna Vento ja MC Visual Guru alias Päivi Niemi kohtaavat toisensa improvisoidussa Kattausbattlessa. Design Labissa Mylk Bar by the one and only Sami Tallberg.

RUOKAKULTTUURIN MUUTOKSET JA KATTAMISEN TRENDIT
11-14 / Design Centre Store

Sisustusstylisti ja Varpunen-blogin pitäjä Susanna Ventoja ja muotoilukeskuksen johtaja ja Iittalan visuaalisuuden kehittäjä Päivi Niemi keskustelevat Re-set the Table -näyttelyssä esillä olevista ruokakulttuurin muutoksista sekä tämän hetken kattaustrendeistä. Naiset haastavat toisensa leikkimieliseen Kattausbattleen. Yleisö voi osallistua antamalla haasteita kilpailijoille.

MYLK BAR
14-15.30 / Design Lab

Kokki, ruokakirjailija ja villiyrttiaktivisti Sami Tallberg maistattaa vegaanisia maitojuomia ja Mylk-mocktaileja. Erotatko soijamaidon cashew-maidosta? Myynnissä myös juuri ilmestynyt Villi City Vegaani -kirja.

 

Iittala & Arabia Design Centre, Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Iiittala Table reset

Leave a Reply