Adea myös julkitiloihin

Tein alkuvuodesta Riikka Kantinkosken kanssa Adealle julkitilakuvia. Adean on tullut meille tutuiksi enemmän kotien kalustajana, mutta työnlaatu ja materiaalit mahdollistavat Adean tuotteiden käytön myös julkitilapuolella.

Minun lempparini on tuo siro ja pieni Bonnet-sohva, joka on jatkumoa Mats Brobergin ja Johan Ridderstrålen suunnittelemaan Bonnet-perheeseen. Ottaisin kotiin, mutta huilaisin tuolla mielläni myös museon käytävillä. Bonnet-perheen sohvauutuus esiteltiin Tukholman huonekalumessuilla ja saatavilla kuluttajille syksyllä. Lisäkuvia tuosta antoisasta kuvaussessiosta täällä.

Bonnet-sofa and chair works well in domestic and public spaces // Adea

Styling Susanna Vento // Photography Riikka Kantinkoski

Kain Tapper: Kuolleet sielut 2004 © Kuvasto 2017

Leave a Reply