Anton&Anton – ruokaa ja silmänruokaa

 

Herkullisia tuotteita ja kauniita pakkauksia tarjoavat pienet ruokakaupat on kyl mun juttu! Nykyään kun reissuan, huomaan tuon tuosta etsiväni kauniita öljyjä, hilloja, kahvia ja suklaata. Matkalaukku täyttyy enemmän ruokapakkauksista kuin vaikka sisustustavaroista. Alkuaan ostin noita enimmäkseen rekvisiitaksi ja kotona opittiin kysymään  – Äiti, saako tän avata vai onko tää vain kuvia varten? Auts. Tästä viisastuneena olemme jo siirtyneet ihan nauttimaan sisällöistäkin.

Tänään kävin pitkästä aikaa Anton&Antonissa hakemassa kuvausrekvisiittaa (jonka saa joskus syödä) ja tekemässä pientä IG-yhteistyötä. Ja tiiättekö mitä, ihan kuin olisi ulkomailla ollut. Tällaisen kiireisen äidin minikaupunkilomaksi riittää, kun vaihtaa välillä tuon naapurin keltapunaisen ketjuliikkeen tyylikkääseen korttelikauppaan. Perjantain kunniaksi keräsin ihania sämpylöitä, hyviä hilloja, puurohiutaleita sun muuta viikonlopun herkkukamaa. Ja nuo jättipitkät pastat, lapsethan menee noista aivan sekaisin.

Vahva suositus jokaiselle äiskälle ja iskälle: karkaa korttelikauppaan aina kun mahis. Miniloma, omaloma.

Anton & Anton Töölön ruokakauppa, Museokatu 19

Anton & Anton Kruununhaan ruokakauppa, Mariankatu 18

Anton & Anton Ullanlinnan ruokakauppa, Kapteeninkatu 26

 

IG-yhteistyössä Susanna Vento ja Anton&Anton

Leave a Reply