Roots living – luonnollisia mattoja ja tekstiilejä

villa_iso_low

viskoosi_artsua_low

pellavajavillapetauskulma_low

villamattojatummapetaus_low

pellavatorkkupeite_low

paivapeiterulla_low

pellavalahis3_low

pellavapaivapeite2_low

pellavapaivapeite_low

suunnittelukuva_low

Kuulin Roots livingistä viime keväänä, kun etsin tyylikkäitä luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja – sellaisia jotka on laadukkaasti valmistettu ja kestävät aikaa niin tyylillisesti kuin väriensä ansiosta. Roots livingilta löytyvät juuri nuo matot – materiaaleina: villa, viskoosi, pellava ja hamppu. Puuvillaviskoosimatot ovat jo tovin välkehtineet tuolla Residencen sivuilla, joten nyt kannattaa olla silmät auki ja avoimina niille täälläkin puolella merta. Roots livingin värikokoelma on hallitun tyylikäs eikä niillä voi mennä sisustus vikaan. Mattoja saa vakiokokoisina, mutta myös omien mittojen mukaan. Ja jos aikaa ja taitoa riittää (pääasiassa projektisuunnittelijoille huomiona) heidän kauttaan voi suunnitella myös oman maton. Matot kudotaan käsin Intiassa ja eettisesti tarkoin valvotuissa olosuhteissa. 

Roots living matot ovat saaneet nyt rinnalleen samaan tyylikkääseen ja harmoniseen värimaailmaan sopivia vuodetekstiilejä: pellavainen päiväpeite (pellavan väri tai tumma harmaa) sekä pellavainen torkkupeite, sellainen ihanan ryttyinen.

Minä otin mattorullat ja ihastuttavat tekstiilit haltuun ja kuvailin Roots livingille IG-materiaalia, jota plumpsahtelee tuon tuosta tänne. Seuraa ihmeessä ja pääset uppoutumaan ihaniin luonnon materiaaleihin.

Carpets and bed covers // Roots living

3 thoughts on “Roots living – luonnollisia mattoja ja tekstiilejä

  1. Beautiful styling work and gorgeous products! What nailed my eyes was this beautiful dark grayish green paint on a bedroom wall – could you remember what colour code it is? 🙂

    Wishing you beautiful Christmas waiting time and keep up the good work!

Leave a Reply