Tikkurilan Vuoden väri ja uusi värikokoelma

tikkurila_colornow2

tikkurila_colornow3

tikkurila_colornow4

tikkurila_colornow5

tikkurila_colornow8

tikkurila_colornow7

tikkurila_colornow6

tikkurila_colornow

Viime keväänä sain kutsun Tikkurilan workshopiin. Keskustelimme ilmassa olevista väreistä, tulevista värikokoelmista ja yhtenä tärkeimmistä Vuoden väristä 2017.  Työryhmään kuului kanssani Teemu Muurimäki, Laura Väinölä ja Marika Raike. Jokainen oli ennakkoon pohtinut omat ajatuksensa vuoden 2017 väreistä ja päivän aikana raakkasimme, lisäsimme ja vaihtelimmevärilastuja. Kokeilimme väripareja, mietimme mitkä toimivat isoina pintoina, mitkä pieninä tehosteina. Pitkän päivän aikana saimme kasaan eilen lanseeratun Color now 2017 -värikokoelman.  Siitä löytyvät värit niin skandinaavisten neutraalien ystäville, nyt niin ajassa oleviin tummiin sävyihin sekä väri-iloitelua rakastaville. Color Now 2017 -konseptille on ihan omat sivut, joista pääsee tutustumaan värikokoelmiin.

Color now -värikokoelma

Ja jotta voimme laittaa päämme pantiksi värien toimivuudesta, testasimme bloggariporukalla värikokoelmaa käytännössä. Saimme Tikkurilalta käyttöömme ullakkoasunnon, jossa sekä minä, Riikka ja Pinja kokeiltiin uutuussävyjä. Minun makuuhuoneeseen pääsee tutustumaan täältä:

Susannan makuuhuone

Tuunasin sinne myös kolhuja saaneen Fritz Hansenin Dot-jakkaran sekä kierrätysryhmästä hankitun sermin. Työohjeet niihin löytyy myös sivuilta.

Riikan olohuone

Pinjan työhuone

Näihin muutoskohteisiin liittyvät idea-artikkelit löytyvät myös Tikkurilan uudesta Color Now -lehdestä, joka on tilattavissa ilmaiseksi Tikkurilan sivuilta.

Ilmainen Color now 2017 -lehti

Niin ja se Vuoden väri! Vaikka Tikkurila värittää elämäämme kirkkailla ja vahvoilla väreillä, tänä vuonna luomme harmonisen tyylikkään ja aikaa kestävän taustan sisustuksille. Beige on palannut, olkaa hyvä! Vuoden väri 2017: H466 ANGORA

Sisustuksessa mukana:

Matto, nojatuoli ja valaisin, Vepsäläinen

Familon Princess -pellavalakanat, Familon

Torkkupeite, Ars Tela

 

 

 

Leave a Reply