Uutta Adeaa

Hyviä välipäiviä ystäväiseni! Joulu on vietetty rauhallisesti maalla, kamerat jätetty kotiin ja keskitytty vaan syömiseen, perheeseen ja pieneen remppapuristukseen. Jossain vaiheessa kerron teille maavaraisen betonilattian purkamisesta, hyödyistä ja haitoista, mutta tähän hetkeen liian ankea ja arkinen aihe. Ihastellaan mielummin kaunista ja uutta Adeaa, jota kuvasimme Riikan kanssa syksyllä. Kauniit royalit sävyt – konjakin väristä nahkaa, syvää tummansinistä ja samettista vihreää. Ja lisää tulossa.

Olittehan tietoisia tuosta supertaitavasta suunnittelijakaksikosta, joka on noiden Adean ihanuuksien takana. Broberg & Ridderstrålen muita tuttuja tuotteita teille ovat varmasti Asplundin Tati-sarjan kalusteet, Klongin Gloria-kynttilänjalka ja Muuton Leaf-valaisin.

Bon-sohva, -tuolit ja daybed sekä Plateu-pöytä, design Mats Broberg & Johan Ridderstråle, Adea.

Mantis BS1 -valaisin, SisustusID.

Ripple-lasit ja karahvi, Ferm living.

One thought on “Uutta Adeaa

Leave a Reply