Minä tulen Vepsäläisen synttäreille, tulethan sinäkin?

vepsis_mainos
Vepsäläinen on sisustanut suomalaisten koteja tyylillä jo 60 vuoden ajan. Sinä olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan Vepsiksen synttäreitä VIP-asiakkaiden sisustusiltaan Vantaan Porttipuiston myymälään ensi keskiviikkona 30.11. Ovet ovat avoinna sinulle ja muille VIP-asiakkaille klo 18.00-20.30. Illan aikana  esitellään niin syksyn trendejä kuin klassikoita 60 vuoden ajalta. Sen lisäksi minä olen jeesaamassa väri- ja materiaalivalinnoissa, ja tarpeen mukaan auttamassa kinkkisemmissäkin ostopäätöksissä. Illan aikana ostoksista 150 min ajan -15% alennus.

Ja tietty voidaan vain jutella mukavia! Koitan saada mukaani myös Green Home Bookia, joten vihersisustamisaskaa jos kaikki menee nappiin.

Ja sokerina pohjalla – illan aikana huutokaupataan Woodnotesin klassinen k-tuolin, lähtöhinta 0 €. Ja tietenkin pientä purtavaa ja tarjoilua. Tule moikkaamaan yksin tai kaverisi kanssa – jotta naposteltavaa riittää ilmoittaudu täältä.

Nähdään pian Vepsäläisellä!

Leave a Reply