Matchaeologist – teehifistelijän unelma

matchaeologist5

matchaeologist4

matchaeologist3

matchaeologist2

 

 

Kahvien kanssa on nyt kikkailtu jo useita vuosia, perinteinen teeharrastus vielä vähän mielletty sellaiseksi hippeilyksi – vihreetä teetä joogan jälkeen, kiinalaisia teeastioita ja villasukkia. Pahoittelut tästä karkeasta tyylijaottelusta, mutta ymmärrätte pointin. Nyt Matchaeologist on vienyt vihreäteemeiningin toiselle tasolle. Brändäys muistuttaa kovin Aesopia, mutta sekös se puree näihin trenditietoisiin kuluttajiin. Matsu-teejauhe on ikäänkuin vihreän tee “pikakahvia”. Jauhe mitataan sirolla lasilusikalla omaan teelasiinsa,  jauhe vispataan kuumaan veteen omalla vispilällään ja nautitaan terveyttä kauniista kuorista. Chemex-harrastajien next step, sano mun sanoneen.

Ja tsekatkaa tuo IG virta – stunning!

Matchaeologist

 

 

Leave a Reply