Uutta Teemu Järveltä

kettupullolla_low

kortit_low

teemunkalenteri_low

teemunorava2_low

Pääsimme jälleen assarini Pinjan kanssa tekemään kuvia Teemu Järvelle. Julistepuolelle kipittää nyt vauhdikkaampi orava, kettu, kuukkeli ja vanerijulisteena mäyrä. Lisäksi Teemulla on A5 kokoisia kortteja, jotka päihittävät monet joulukortit mennen tullen sekä seinkalenteri..

Uusien tuotteiden kunniaksi ja joulumielellä tietenkin arvon teille parijulkkaa. Yksi kuukkeli ja yksi vanerimäyrä arvotaan kommenttiboksiin hiphei huutaneiden kesken! Arvonta suoritetaan 30.11. äläkä huolestu, jos kommentti ei heti ilmaannu – osa jää jumiin tuonne kommenttisuodattimeen ja vaatii minun hyväksyntää. Mutta mukana arvonnassa ennemmin tai myöhemmin.

Posters // Teemu Järvi illustrations

Bird leg candle holder // KahVilla

Wallhanging // Da daa shop

Wooden bottle candle holders, Lyyli glass box and wooden butter dish // Lokal Helsinki

 

Styling // Pinja Forsman, photos // Susanna Vento

****

Arvonta suoritettua, onnea Heidi ja Taru, teille tulee Teemulta joulupaketit!

 

113 thoughts on “Uutta Teemu Järveltä

Leave a Reply