Green home book + Opuntia // Tampere

kutsu_opuntia

Hei ihanaiset lukijat Tampereelta, täältä tullaan pian kylään! Meidän Green Home Book on saavuttanut aikamoisen suosion ja nyt päätimme tulla kirjan kanssa asian äärelle eli kukkakauppaan. Opuntia ottaa meidät ilolla vastaan ja te kaikki olette enemmän kuin tervetulleita lauantaina 5.11. klo. 10-15:00 välillä piipahtamaan kaupalla. Tuon mukanani kunnon erän kirjoja myyntiin, signeerataan niitä halukkaille ja Opuntia lupasi kertoa meille ihanista ilmakasveista. Ja tietty vähän pientä tarjottavaa. Ei mitään muodollisuuksia vaan mukavaa näkemistä pyhäinpäivänä, kun muualla on hiljaista. Hengataan kukkakaupassa ja puhutaan vihreitä!

Näihin kanaviin päivittelemme sitten vielä lähempänä asiaa tapahtumasta:

FB: Green Home Book 

IG: greenhomebook

Leave a Reply