Kerrossänky vanhojen kaapistojen tilalle // osa II

bunkbed4

bunkbed2

bunkbed6

bunkbed7

Ta daa! Eli tällainen kokonaisuudesta tuli. Lopputulos vastaa hyvin pitkälti suunnitelmaa ja voin sanoa, että tammiset yksityiskohdat viimeistelivät sängyn täydellisesti. Sängyt vapauttivat nyt pienestä lastenhuoneesta tilaa huimasti ja leikille jää paremmin tilaa. Sekä tietenkin koululaisen työpöydälle. Laajemman kuvan kokonaisuudesta näkee IGssäni, tuo kameran linssi ei ollut nyt tarpeeksi laaja ikuistaessani lopputulemaa.

Tikkaat vastaavat puolien paksuudelta ja välitykseltä perinteisiä puolapuita, joten pieni jumppaaminenkin sujuu tikkaissa. Kauniisti käsintehdyt kaiteet on täydellisesti piilokiinnitetty seinään ja laitoihin, jolloin turhat kiinnikkeet eivät pilaa kokonaisuutta. Woodylle täysi kymppi puusepäntöistä.

Yöpöytähyllyt ovat lasten mieleen, jokainen saa pian rakentaa sinne omat mieleiset tavara-asetelmat eikä niihin saa kukaan koskea (eikä pienemmät tuhota). Alimpiin hyllyihin on upotettu tyyliin sopivat Domus classican -pistokkeet, jolloin yövalot saavat virran läheltä ja varmaan jossain vaiheessa niistä ladataan niin puhelimet kuin muut oheislaitteet.

IG #projectbunkbed

Pohja ja rakennustyöt // Uno-Group Oy

Puusepäntyöt // Woody

Maalit // Tikkurila

Sähkötarvikkeet // Domus classica

Pohjatöistä lisää osassa I

 

4 thoughts on “Kerrossänky vanhojen kaapistojen tilalle // osa II

  1. Uskaltaako kysyä mitähän pelkät kaiteet kustantaisi? On kyllä upeat!
    Ja miten kiinnitys? Tapit+liimaus?

Leave a Reply