Lundia Classic maalla

lundiamaalla1_low

lundiamaalla3_low

lundiamaalla7_low

lundiamaalla8_low

lundiamaalla9_low

lundiamaalla10_low

lundiamaalla11_low

lundiamaalla5_low

lundiamaalla14_low

lundiamaalla12_low

Kaupungissa kun pääsimme jo hyllytyksen makuun, jatkukoon sama myös maalla. Meidän ullakkohuoneessa on matala huonekorkeus ja suoraa seinää sivuilla ja ikkunoiden edessä vain muutaman hirren verran. Lisäksi sinne kuljetaan eteisen katosta vedettävien portaiden kautta, joten suurten kalusteiden saaminen ylös kattoluukusta on oma hommansa.

Matala Lundian avohyllykkö kulki osasina ylös helposti ja mallailin sitä täällä pariinkin kohtaan – sivuseinälle sängyn jatkoksi tai sitten tuohon ikkunan eteen, johon se taitaa nyt kyl jäädä. Ja tietenkin klassisen mäntyisenä, sopii tänne tupatunnelmiin kuin nenä päähän.

Lundia Classic -mäntyhyllykkö // Lundia

Leave a Reply