Lundia classic -kirjahylly

lundia2_low

lundia6_low

lundia7_low

lundia8_low

lundia11_low

lundia14_low

Meillä on uusi kirjahylly! Seinästä seinään, lattiasta kattoon. Ja se yli oven menevä unelma. Kirjat, levyt ja lehdet ovat tietysti etusijalla, mutta jätti-iso televisiokin upposi kätevästi kokonaisuuteen. Makuuhuoneen ovet aukeavat huoneen puolelle. Niinpä kirjahylly suunniteltiin siten, että oville jää avautumistilaa. Syvyyttäkin on vain tarvittava 30 cm. Valkolakattu puu sulautuu seinään ja hylly osaksi huonetta.

Lisää Lundian asennuksesta ja pienestä omasta modauksesta seuraavassa postauksessa.

Lundia classic -kirjahylly

Photos and styling Susanna Vento

8 thoughts on “Lundia classic -kirjahylly

  1. Kokonaishinta on noin 3000 e. Siihen kuuluu myös yhdet vetolaatikot, jotka ei ole vielä saapunut, mutta ensivkolla pitäisi tulla.

 1. Menee nyt vähän aiheen ohi, mutta olisiko antaa mitään vinkkejä miten olet saanut piilean kasvamaan noin upeaksi? Minulla on ollut näitä useita vuosien varrella, mutta kaikki ovat yrityksistä huolimatta pikkuhiljaa kuolleet.

  1. Ihan kohta saat vinkkejä, kun se minun viherkasvikirja ilmestyy 😉 Mutta juu, anna kuivahtaa, älä kastele liioin, pidä hajavalossa.

 2. 3000e!!!! J Ä R K Y T T Ä V Ä hinta!!!

  Kuvat olisi ollut kiva nähdä hieman toisella tavalla otettuna. Nyt on vain pikku kuvia sieltä ja täältä mutta ei yhden ensimmäistä kokonaiskuvaa hyllystä. Nuo pienet kuvatkun ei sano/näytä yhtään mitään.

  1. Hei TJ, juu kotioloissa on hankala saada niin laajoja kuvia kuin esimerkiksi studio-olosuhteissa. Olisi pitänyt mennä naapurin seinän läpi, jotta saisin kaiken yhteen kuvaan =) Mutta IGssä on hitusen laajempia, koska iPhonen linssi on pikkaisen laajempi kuin järjestelmäkamerani linssi.
   Ja kyllä – suomalaisuus, puu ja sen valmistaminen kirjahyllyksi maksaa minusta ihan juurikin työnsä verran. En kyllä itse tekisi tuolla summalla tuota meidän kirjahyllyä =)

  1. Juu ei ihan tyypillisin ratkaisu, mutta mahdollinen. Voit pyytää myymälässä piirtämään sen mallin ja millä osilla pystyy toteuttamaan. Meillä sahattiin oven yllä olevien matalien päätytikkaiden ’jalat’ lyhyiksi ja tupsutettiin sahauspinta maalilla – se oli ainut tuunaus mitä tartti tehdä 🙏🏻

Leave a Reply