Isosti Samsungin kanssa

IMG_3169

IMG_3150

IMG_3189

IMG_5404

IMG_5401 IMG_5400

IMG_3196

IMG_3200

Viime perjantaina lähetti soitti alaovelta, josko oisin kotona – Samsungilta olisi paketti tulossa. Kipitin alas ja voi tsiisus mikä ylläri siellä odotti. Olen tehnyt Samsungille töitä ja useamman kerran naurettu mun “matkatelkkarille”, joka on ollut ihan ookoo mun mielestä, mutta ei lienee vastaa ihan tämän päivän tv-odotuksia. No nyt Samsung yllätti todenteolla ja sain sellaisen satsin kuuminta ja uutta elektroniikkaa, että!  Täällä sitä vaan sitten testaillaan ja ihmetellään, että kuva voi olla noinkin iso ja tarkka, ja ääni puhdasta ja raikavaa. Näiden kokemuksen jälkeen ei tietenkään ole paluuta vanhaan – musta tuli kerralla hifistelijä!

Ja se mistä tässä eniten reluan, on asentaminen ja kytkeminen. Ihan yhden naisen voimin tv nousi seinälle, johdot oikeisiin liittimiin ja kaikki herkut sain käyttöön ilman tappeluja. Uuden seinätelineen hain Olhsonilta ja kaksi uutta piuhaa (tv->kaapelimodeemi ja tv->dvd-soitin) – kaikki muu tarvittava oli paketeissa. Nyt vörkkii yhteen niin tv, dvd kuin apple tv.

Eikä siinä vielä kaikki. Kaaritelevision rinnalle sain kaarevan Soundbar-kaiutinjärjestelmän (kaareva kaiutin tv:n alla ja subbari lattialla). On kuulkaas aivan toinen äänimaailma nyt ja ei ole niitä silmiin sattuvia pylväskaiuttimia siellä täällä ympäri huonetta. Istuu saumattamosti tv:n yhteyteen ja kaikki kauniin valkoisina. Ja jotta ihan överiksi menee, olohuoneeseen tuli vielä vielä langaton 360 Multiroom -kaiutin, joka soittaa musat puhelimesta ja läppäriltä. Ja iPhone naisena ei huolta yhteentoimimattomuudesta – puhelimeen ladattiin Samsung Multiroom appi ja Spotify sun muut soivat ongelmitta näiden kahden laiteperheen välilläkin. Täys kymppi. Olen myyty!

Samsung Wireless Audio 360 (musta)*

Samsung Curved Soundbar -kaiutinjärjestelmä (valkoinen)*

Samsung Curved 4K -smart tv 48″ (valkoinen)*

*allekirjoittanut testaa jatkossa uusimpia Samsungin laitteita ja saa ne käyttöönsä näkyvyyttä vastaan. Isoin kiitos Samsung.

 

One thought on “Isosti Samsungin kanssa

  1. Vau! Jotenkin sitä ajattelee että valkoinen telkkari olisi tosi kasaria, mutta tuohan näyttääkin tosi hyvälle! Pitääpä pitää mielessä kun seuraavan kerran on vaihdon aika 🙂 Meillä on myös tapana jämähtää telkkareiden suhteen, jos vanha vielä toimii, miksi vaihtaa? 😀 Vaan onhan nuo varmasti kehittyneet huikeasti jo tuon nykyisenkin ostamisen jälkeen kuudessa vuodessa.

Leave a Reply