Susanna Vento for Ellos II part II

cuttingboards3_s

smoothie_person_s

towellandtablecloth_s

hangingtextiles_s

cuttingboards2_s

ellos_susannantuotteet

Lauantaiaamuna on hyvä hyvää jatkaa Elloksen parissa. Tein siis heille My Ellos spring -kuvia kevään uutuustuotteilla, joista jo suurin osa on saatavilla netissä, osa ilmestyy kevään aikana. Alkuviikosta hifistelimme kahvin kanssa, tänään nautimme samettisen smoothien ja uppodumme pellaviin. Pehmeää viikonloppua kaikille!

 

Pembroke-pöytäliina, Himla fresh laundry -vohveliset pellavapyyhkeet, raidallinen pellavapyyhe (saapuu keväällä 2016), Melitta-pressopannuDualit-kahvimylly (saapuu keväällä 2016), pellavainen esiliina, valkoinen kahvipurnukkamarmoritarjotin sekä marmorinen tarjoilualusta lasikuvulla, kaikki Ellos.

 

Styling and photos Susanna Vento.

 

Leave a Reply