bObles

IMG_3227

IMG_3210

IMG_3270

IMG_3263

IMG_3261

IMG_3255

Juttelin viime syksynä tuttavani kanssa lastentuoleista. Meillä on molemmilla tytöillä ollut käytössä perinteiset syöttötuolit, TrippTrapit ja Ikean Agamit. Jokainen niistä oikein hyvä omalla aikakaudellaan, mutta välillä tuntui, että pöydän ympärys oli ihan liian täynnä eriparituoleja eri vaiheissa ja niitä kanneltiin ees taas vinttiin ja takas. Ja kun aikuisia vieraita tuli, niin sitten naurettiin kuka ottaa minkäkin lastentuolin, kun oikeita aikuisten tuoleja ei noiden kanssa enää pöydän ympärille mahtunut.

No tämä tuttavani edustaa täällä Helsingissä bObleseja ja ymmärsi ongelmani. En ole ollut mikään suuri bObles-fani, niistä moni on ollut liian muovinen, lapsekas ja värikäs miun makuun, mutta nyt kun oivalsin niiden käytännöllisyyden ja ratkaisun tuolipulmaani, tilanne on toinen. Saatiin käyttöömme bOblesin Donitsit* ja nehän ovat olleet aivan success täällä. Donitsit menevät tyttöjen huoneessa pikkujakkaroina, pinossa nurkassa ja kantautuvat helposti ruokapöydän ääreen. Nyt saa kaikki ruokailutuolit olla samaa ja pikkutaaperokin yltää puurokulholleen. Well done.

bObles MiniDonitsi, halkaisija 35 cm, noin 45 e, Finnish design shop

*tuotteet saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan

 

6 thoughts on “bObles

  1. meillä on yks tuollainen donitsi ja se on ihan huippu! Lapset kinaavat kuka saa sen ja se on mukana leikeissä joka päivä. Ruu tietää kun sanon että istahdappa donitsille, että mistä on kyse. 😄

    1. ha ha haa, mutta tämähän sai ihan uuden käyttötarkoituksen vielä lisäksi. Kannattaa siis hankkia jo ennen synnytystä =D

Leave a Reply