Johanna Gullichsen -lukijailta

IMG_0771

IMG_0787

IMG_0841

IMG_0797

IMG_0824


Minulla on tiettyjä sisustusbrändejä, jotka vain miellyttävät vuosi toisen jälkeen. Niitä ajattomia klassikkoja ja ikonisia tuotteita, mihin säästää mielellään ja mistä pitää sitten hullun hyvää huolta. Thonetteja, Aaltoja, Vitraa ja Flosia huomaa kuuklettelevansa tuon tuosta. Tekstiilipuolella on kaksi vankkumatonta lempparia – Artekin Siena-puuvillakankaat ja Johanna Gullichsenin kudotut kankaat. Varsinkin Normandie-mallisto, se on varmasti teillekin tutuin.

Johanna Gullichsenin kankaissa on se tietty juurevuus, joka minuun iskee – moderni skandinaavinen muotoilu ja historia nivoutuvat luonnollisesti yhteen. Olitteko muuten ajatelleet ettei heillä ole kausimallistoja. Niinpä juuri, klassikkokuosit kestävät aikaa ja käyttöä. Normandi-mallistokin suunniteltiin jo 90-luvun alussa, vain värimuutoksia on tehty vuosien saatossa. Luonnonmateriaaleista kudotut kankaat valmistetaan edelleen Suomessa, ne kestävät konepesun ja ontelomainen, ikäänkuin kaksikerroksinen kangas kestää kulutusta hyvin. Ja vahva kangas sopii moneen – kattauksiin, laukkuihin, verhoiluun, tyynyihin jne. – sama yksi laatu siis kaikessa. Yksinkertaisessa neroudessaan ikoniasemansa ansainnut.

No mutta nyt tästä hehkutuksesta aasinsiltaa pitkin lukijailtaan. Pian sinullakin on mahdollisuus tulla tutustumaan Johanna Gullichsenin maailmaan ja hankkia oma klassikkotyynysi edukkaammin. Me nimittäin pidetään RAW designin Peetan kanssa tuolla lemppariliikkeessämme lukijailta. Ja itse Johannakin on siellä tavattavissa.

Tervetuloa siis Varpusen ja RAW designin kanssa Johanna Gullichsenin liikkeeseen 22.10. klo 18-20. Osoite on Fredrikinkatu 18. Ja ilmoittauduthan 20.10. mennessä: info@johannagullichsen.com niin osaamme varata riittävästi tarjottavaa ja yllätyslahjoja. Ja lukijaillassa saatte kaikista Normandie-malliston tyynynpäällisistä -20 % (koot 40x40cm, 50x50cm ja uutuuskoko 30x50cm).

 

Normandie-tyynynpäälliset, patjanverhoilu ja uudet säilytyspussukat // Johanna Gullichsen

 

*Varpunen + Johanna G. blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

 

3 thoughts on “Johanna Gullichsen -lukijailta

  1. Oi, ihanaa! Olen teidän kaikkien kolmen fani ja olisi ihana tulla paikalle. Harmi, että olen reissussa tuolloin. Minulla on Normandie-malliston kankaista tehnyt meikkipussit enkä voisi tyytyväisempi olla! Tyynyt ovat vielä haavelistalla.

Leave a Reply