Artek 80 -juhlavuoden juliste

juliste3


juliste

Artek ilahdutti minua eilen heidän 80-juhlavuotisjulisteellaan. Kiitos hirmusti ja onnea sankarille! Se löysi heti paikkansa tuolta makuuhuoneen kollaasista, Playtypen marmori sai mennä hetkeksi rullalle. Vinkkinä muillekin julistetta diggaileville, että lauantaina kannattaa piipahtaa Espan myymälässä. Julisteen on suunnitellut Tsto. Good work!

Riikka on myös tehnyt jo uudet kalenterit ensi vuodelle. Passasi hyvin tuohon seuraan ja nyt oikein kätsyn kokoinen. Kyl on taas graafista settiä, oikein hyvä. Ja huomasitteko muuten, että maalasin tuon vanhan tvtason vihreällä. Sillä mun lempparilla. Liittyi yhteen kuvauskeen, josta siitäkin lähempänä lisää, mutta tulipa kiva ja sai tai uudet vuodet meillä.

Calender // RK design

Artek 80 -poster // design Tsto // Artek

 

JK. Nyt voi olla niin, että postimies oli meillä myöhässä ja viestissä mainittu la oli viime viikolle – ei huomiselle. Eli jos joku nyt minun innoittamana sinne menee eikä  julisteet ei onnaa, niin minä jututan sitten Punavuoren postimiestä. Ja koitan saada teille jotenkin posterin. Näin on. Kiitos ja anteeksi.

6 thoughts on “Artek 80 -juhlavuoden juliste

    1. Juu, sama info minullakin nyttemmin. Minä vain sain pakettini tämän viikon alussa ja maininnan lauantaista, joten menee nyt postimiehen piikkiin tämä moka =) Jospa sinne olisi vielä muutama jäänyt, jos nyt la menee kyselemään 😉

  1. Olin jo pyytänyt ystävääni käymään hakemassa mulle julistetta, mutta huomasin sitten sattumalta vielä ettei niitä enää saakaan eilen. Nyt tiedustelisinkin, että pystytkö tekemään jotain taikoja, jotta minäkin saisin julisteen? 🙂 Se tulisi itselleni syntymäpäivälahjaksi, synttärini kun ovat ensi la. Olen monena vuonna hankkinut itselleni jonkun muva-julisteen lahjaksi, ja tämä olisi ollut kovin mieluinen.. 🙂 (ps. en siis asu Helsingissä,siksi olin laittamassa kuriiria asialle 🙂 )

  2. Hei,

    Artek on aina artek. Ihana juliste !
    Olisiko sinula tietoa voiko julistetta esimerkiksi ostaa, koska juhlahumut menivät myös täältäkäsin ohi, mutta kyseinen juliste on mielessä usein ….

Leave a Reply