Saisiko olla silkkikukkia?

Näyttökuva 2015-10-13 kello 11.40.00

Näyttökuva 2015-10-13 kello 11.39.42

Heal’s, tuo Lontoossa 1810 perustettu huonekalu- ja sisustusliike on nyt päivittänyt itsensä kunnolla. Piipahdin silloin kevään Lontoon Bloggers Tourilla Heal’sin myymälässä ja saimme silloin esimakua tulevasta. Siksi tämä postaus täällä aika jälkijunassa tulee, mutta päätimme, että kunhan nettikauppa on auki ja toimitukset rullaavat, parempi huudella vasta sitten. Pelkkä nettikauppahan ei nyt ole mikään maailman ihme, enemmän oli vaikuttanut heidän muusta uudesta oheistoiminnasta. Siellä me koekaniineina historiallisessa miljöössä ja hienostuneen brittityylin lumoissa otettiin osaa neulepajaan ja teimme grafiikan vedoksia. Näin o. Ja näyttäisi kurssien nyt olevan ihan Heal’sin vakkaritarjontaa. Että mukava lisä seuraavaan Lontoon matkaan.

– Heal’sillä on auennut nettikauppa, joka toimittaa tavaraa maailmanlaajuisesti. Merkkaa saitti nettikauppalistaasi.

– Työpajat. Käsillä tekeminen sopii nyt myös brittiläiseen herrasmenoon. Käykääpä vaikka kurkkaamassa tämän neulekerhon meininki. Aivan omaa luokkaansa!

– Sillkikukat – oh my. Mä en heti keksi paikkaa ja syytä näille, mutta noita kuvia katsellessa olen vaikuttunut. Okei, nuo ovat kauniita ja kai niille maailman laajuisesti voi olla paikkansa – vaikka valtavissa näyteikkunoissa, muotinäytöksissä jne. jne. Kansainvälisesti huomioitu feikkikukkataiteilija Abigail Ahern avaa myös Heal’siin oman shop in shoppinsa.

Bloggers Tour London

 

Leave a Reply