Uudet vanhat kipot ja kupit

IMG_0916

IMG_0857

 

IMG_0881

IMG_0884

IMG_0929

IMG_0870

IMG_0952

Mulle jäi vähän päälle tuo kirppiskoluaminen tuosta viimeisimmästä Dekon jutusta. Oltiin viikonloppu mökkimaisemissa ja siellä suunnalla on kyllä niin oivat aarreaitat että. Mulla on pian niin paljon savikippoja, että voin pitää puurojuhlat koko kylälle. Lisäksi löytyi lisää tuota Seppo Mallatin Finella-sarjaa. Kannellinen kasari 4 euroa. Tuo kahden lautasen kanssa oleva kahvikuppi on Kupittaan Savea ja jos joku on siitä kiinnostunut, voin kertoa että tuolla Espoon Kontissa on sitä vielä reilusti lisää. Minulla loppuu säilytystilat.

Tuo haapatarjotin oli kanssa mieleen, olisiko ollut 4 euroa sekin. Ja kuka nyt ei kuparinväristä halsteria tarvitsisi tai puisia hammasmukeja. Tai keraamisia pulloja, eihän niitäkään voi olla liikaa.

Kivaa sunnuntaita, minä ryhdyn etsimään jotain astiakaappia.

4 thoughts on “Uudet vanhat kipot ja kupit

Leave a Reply