Suppasen telakka

suppasentelakka2

suppasentelakka

Piipahdin kuluneella viikolla Suppanen meets Sony Mobile -lehdistötilaisuudessa. Siellä julkistettiin Ilkka Suppasen suunnittelema lataustelakka. Saarnipuusta valmistettuja telakoita on tehty 50 kappaleen sarja, joista yksi nyt lekottelee täällä meidän mökillä. Itselläni on iPhone, joten laitteella ei juurikaan minulle ole käyttöä, mutta mökkiasukkaista muutamalla muulla on Samsungia ja Huaweita, joihin Sonyn puhelimien ja tablettien lisäksi laite sopii.

Esine on itsessään kaunis, tuolla puu-urassa on siis se latausliitin ja oma puhelimen laturi tuikataan telakan taakse ja seinään. Telakka on siis ikään kuin kaunis säilytysasema laitteelle ja sen lisäksi teline, joka pitää pystyssä puhelimen/tabletin vaikka leffaa tai reseptejä katsottaessa.

Olen odottanut tovin innovaatioita ja tyylikkäitä ratkaisuja näille kodin mobiililaitteille ja ennen kaikkea johtoshowlle. Tämä vastaa kyllä tuohon tyylikkyyspuoleen, mutta teknologian puolella olisin toivonut vielä isompaa harppausta. Miksei aparaatti ole itsessään ladattava, ikäänkuin vara-akku, jonka voisi vaikka kantaa mökillä sähköttömiin huoneisiin ja latailla ja käyttää siellä vekottimia..

Lataustelakka // design Ilkka Suppanen // Sony Mobile

 

Leave a Reply