The Blog Awards Finland 2015 -äänestys

blogawards_nominated_logo_white_frame

Oikein hyvää huomenta! Pilvinen päivä, mutta ei paljoa haittaa, kun sain meiliä tuossa tovi sitten. Olen onnekkasti valikoitunut Suomen viiden parhaan sisustusblogin joukkoon! Suomen suurin blogikisa antaa tunnustusta vetovoimaiselle sisällölle ja sen parhaille tekijöille. The Blog Awards Finland -kisa huipentuu 2.10. järjestettävään gaalaan.

Mutta siis kiitos teidän, että olette olleet kelkassani kaikki nämä vuodet ja seuranneet innolla hommiamme täällä, sillä innolla täällä päässä taas tuotetaan lisää luettavaa ja katseltavaa. Kahden kauppa. Olen hieman huono mainostelemaan näitä äänestyksiä, mutta koska loppusijoitus on teidän lukijoiden käsissä..

 

Varpusta voi käydä äänestämässä täällä.

 

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput säkenöivään gaalaan. Äänestys päättyy 27.9.2015. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Leave a Reply