Bloggers tour Spain // Actiu

 

7

2

3

1

6

8

actiu2

actiu4

actiu

Minulla on vielä pari postausta tulossa tuolta Espanjan toureelta, joista tämä seuraava on vallan hyvä esittelykohde julkitilojen suunnittelijoille täällä Suomessa. Pistäydyimme Valenciassa suunnittelutoimistossa, josta en ollut kuullut sanaakaan ennen visiittiä. No kaikessa ei kartalla olla, mutta kun lukemat ja kohteet pistettiin taululle, niin kylläpä yht’äkkiä pienestä ja tyylikkäästä showroomista tuli iso.

Actiu suunnittelee lentokenttiä, sairaaloita, kouluja, toimistoja jne. ja tuottaa niihin suurimman osan kalusteistaan itse. Tällä hetkellä yrityksellä on kohteita yli 70 maassa ja referenssejä yli 100 000. Hengästyttävää. Minä tietty vaan fiilistelin tuota niiden omaa toimistoa ja sen liimalevykuutiohuoneita. Kirjahyllyt pursusivat alan kirjoja ja katalogeja, bongasin sieltä Artekin ja Marimekon ainakin, Muuton ja muutamien muidenkin skandimerkkien kannet. Eli siis oman tuotannon lisäksi kohteissa yhdistyy oikein mieluisia brändejä.

Ensimmäiset kuvat minun ottamia Actiulta, kolme viimeisintä heidän uudesta Longo-kalustesarjasta. 

Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply