Tyttöjen huone

_MG_4327

_MG_4317

_MG_4334

 

_MG_4340

_MG_4337

 

_MG_4336

Elokuu on minulla ja varmaan monella muullakin sellainen lastenhuoneen laiton paikka. Arkeen paluu ja tämän syksyn eskarilaisen vaatimukset vähensi vauvaleluja ja lisäsi puuhailupaikkoja. Meillä kun huoneen jakaa 6 ja 2 -vuotias, ei varmaan kummankaan toiveet täysin toteudu, mutta kompromisseilla ollaan pärjätty tähän saakka. Puolapuut ja renkaat ovat molempien kestosuosikit ja nyt hankin huoneeseen vielä uuden pöytäsetin, jonka ääressä piirretään, kasataan palapelit ja leikitään poni- ja smurffileikit.

Ostin Nanna Ditzelin Trisse-setin ystävältäni, jonka lapset olivat käyttäneet sitä oikein ansiokkaasti monta vuotta. Minä hion kannet uusiksi ja vola – aivan kuin uusi jälleen ja valmis seuraaville pikkukuluttajille.

Itse asiassa toinen syy pöytäsetin ostamiseen oli yksi alkukesäinen kuvaus, johon kaipasin tyylikkäitä lastenkalusteita rekvisiitaksi. Tässä meidän huoneessa tulee olemaan paljon tuttuja elementtejä, kunhan näette nämä yhdet lempiasiakkaani kuvat. Saanen julkaista ne tulevalla viikolla.

 

Puolapuut // Dinox

Renkaat // Huuto.net

Pöytäryhmä // vintage find

Kranium -wooden skull // Acne JR

Riisipaperivarjostin // tyttären tekemä

Tytön oma kuva // Matti Pikkujämsä

2 thoughts on “Tyttöjen huone

Leave a Reply