Loimaan Rompetori

_MG_0800

_MG_0745

_MG_0736

_MG_0787

_MG_0761

_MG_0739

 

_MG_0719

_MG_0782

Kerran kesässä kuuluu piipahtaa oikein isoilla vanhan tavaran päivillä. Meidän mökin lähellä pidetään Loimaan Rompetori, jolloin miltei puoli keskustaa täyttyy antiikin ja vanhan tavaran myyntikojuilla. Noille päiville ette lukijani enää tänä kesänä ennätä, mutta tuolla tapahtuman sivuilla on listattuna muut vastaavat isot myyntipäivät ja takakonttikirppikset ympäri Suomen.

Valikoivastihan tuolta pitää osata etsiä, paljon on laadukasta astiaa ja tavaraa, mutta samalla myös varaosia, rojuja ja työkaluja. Ja hinnoista kannattaa keskustella – vakavasti.

Rottinkituolit, vanhat matot, vaneriset suolalaatikot, aisakellot ja muutama opetustaulu kiinnostivat allekirjoittanutta, mutta kun tuota tavaraa on jo mökillä ihan riittämiin. No yhden vanhan maalaustelineen ostin ullakkohuoneeseen, jos se vaikka valmistuisi vielä tänä syksynä.

Loimaan Rompetori 

Leave a Reply