Koti Naantalissa

muumit11

muumit9

muumit8

muumit7

muumit6

muumit3

muumit

muumit10

muumit2

muumit4

 

Ruotsalaisilla on Junibacken, tanskalaisilla Legolandia ja meillä Muumimaailma. Tunnen liian monta vanhempaa, jotka kyllästymiseen saakka mollaavat muumeja ja kauhistelevat mukeja. No en minäkään nyt mitään muumibandanaa lapselleni ikuna pukisi, mutta olen sitä mieltä, että meidän tulisisi olla ihan ylpeitä näistä meidän möhköistä. Tulee sitten vaikka joka tuutista. Ei sitä montaa vuotta kestä.

Oltiin tänään toisena kesänä peräkkäin Muumimaailmassa. Kyllä se lasten riemu ja loputon hahmojen halaaminen saa niin hyvällä mielelle, että salettiin viimeinenkin muumeista poikittaisen sanan sanova lämpiää siinä, kun oma lapsi nauraa kyyneleet silmistä.

Ja ettei nyt menisi ihan perheblogin tontille, niin pysytään lestissä. Sisustusblogina esittelenkin nyt ihastuttavia paloja tornitalosta ja sen pihapiiristä.

Muumimaailma // Moominworld

Leave a Reply