Varpunen muuttaa ensi yönä

Hei ystävät, seuraajat, lukijat ja sattumanvaraiset piipahtajat. Varpunen on ensi yönä muuttopuuhissa. Sisältö pysyy samana, meno ja meininki vain tapahtuu uuden osoitteen alla, joten pieni virtuaaliystävänne toive – päivitäthän lukulistoihisi uusi osoitteeni:

https://dekolehti.fi/varpunen/

Paikkahan on minulle enemmän kuin tuttu. Vielä en täyspäiväisesti palaa toimitukseen, mutta teen sisustusjuttuja tasaisen säännöllisesti printtiin ja blogini sijaitsee Dekon osoitteen alla. Ja siitä juontava suurin muutos teille – pääsette jatkossa kurkaamaan täältä jo etukäteen mitä siellä studioilla oikein tapahtuu.

Nyt elokuussa muuttavat muutkin kuin Varpunen. Tein Dekoon sisustusjutun ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle tai muutoin edullisempien sisustuslöytöjen ystäville. Ja se ei tarkoita, että edullisen tarttisi näyttää edulliselta, päin vastoin! Tehdään sekin tyylillä. Tässä pieni makupala tulevasta, lehti ilmestyy 12.8.2015.

Sisustus // Susanna Vento

Kuva // Pekka Holmström

 

*********

My blog moves to new address  https://dekolehti.fi/varpunen/

 

 

4 thoughts on “Varpunen muuttaa ensi yönä

  1. Mistä ovat nuo kuvan ihanat pukkijalat (en malta odottaa seuraavaan Dekoon – toivottavasti voit jo paljastaa).

Leave a Reply