Täällä pellon reunassa taas

Nyt on reissuttu. Espanjasta nipin napin toipuneena lähdin hitusen lepäilemään saaristoon ja sieltä sitten taasen kaupunkiin viikonlopuksi. Tai niin luulin. Lauantaiaamuna minut kaapattiin yllätysjuhliin ja voin kertoa, että vieläkin hengästyttää. Sitä kuvasaldoa ei kannata täällä revitellä, ei mene ihan designin puitteisiin. Otetaan kuitenkin tuliaisena kaksi Eesti-vinkkiä. Käykää syömässä NOAssa, taksi keskustasta noin 11 e, ruoka HUIPPUluokkaa ja useamman ruokalajin illallinen viinillä alle 50 e. Ja paikka on kaunis kuin mikä! Ja toinen nuo Moshin tuotteet – täydelliset ainakin kylppärin hyllyille. Luonnonkosmetiikkasarjan testaus alkaa vasta nyt täällä, kerron jos tulee jotain megauutisoitavaa niistä. Toiset vakkarithan olen varmasti jo maininnut satakertaa, mutta nuo Balmainit eivät petä koskaan ja mun tämän kesän lemppari on ollut tuo The Natural Goods Companyn Shea butter. Pysyy kuulkaas jopa kantapäät pehmeinä tuon ansiosta. Ja kympin purkki – siis ulkonäöllisesti, hinta tais olla 13 =)

MO$HI // tuliaisena Tallinnasta
Balmainit // JemmaHKI 
Sheabutter // The natural goods company

4 thoughts on “Täällä pellon reunassa taas

Leave a Reply