Bloggers Tour Spain // Yök

Yök Casan nimi on helppo muistaa, vaikkakaan paikka ei todellakaan mikään yök ole. 1900-luvulla rakennetusta talosta remontointiin vuosi sitten majoituskäyttöön kolme luksusasuntoa – A, B ja C.

A on 60 m2 asunto kahdella 2-hengen makkarilla, parvekkeilla, avokeittiöllä, olohuoneella ja kylpyhuoneella. Asuntoon majoittuu mutkitta 4 henkeä.

B on 55m2 muutoin sama, mutta makkareita yksi vähemmän. Ajatus edelleen 4 hengelle.

Hulppeimmalla neljän makkarin C:llä taasen kokoa on 95 neliötä ja majoittaa helposti 8 henkeä. Asuntoihin voi tarkemmin tutustua täällä. Ja hinnat menevät karkeasti näin: Casa A+B 240 e/4 hengeltä ja iso C 480 e/8 henkeä eli molemmissa eli 60 e/nokka/yö. Ja hinnat sisältävät aamiaisen.

Meidän blogiporukka sai käyttöönsä tuon isoimman asunnon ja tilaa oli niin, että tanssit olisi voinut järjestää. Mulle tuli tää mieleen majoitusvaihtoehtoina näissä isommissa perhematkoissa, joissa mummo ja pappa lähtevät messiin. Täysin varteen otettava vaihtoehto AirBNB:lle ja vielä aamiaiset sisältyvät tuohon. Tuonne uudelleen, salettiin. Ja sijainti oli myös perfect – ihan kiven heitto jälleen Plaça de Catalunyalta (tällä kertaa itään, hitusen vanhan kaupungin suuntaan), johon lentokenttäbussi heittää 5,90 e:llä.

Yök Casa // Barcelona 

PS. Tiesittekö sellaista että Chupa Chups tikkarit tulevat espanjasta ja nimi espanjan kielen verbistä ”chupar” – imeskellä. Ja entäs tämän, että yhtiön logon suunnitteli Salvador Dalí vuonna 1969. Ja että Yökin logo on johdettu tästä. Näin o.

Lisää matskua IGssä.


Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply