Bloggers Tour Spain // LZF lamps

Tätä reissusaldoa olen jemmannut. Tuollaisilla toureilla on monelaista yritystapahtumaa ja niistä jokainen otetaan ilolla ja kiitollisena vastaan. Sitten on tapahtumia, missä paljon nähneet bloggaajat saadaan kyyneliin. Vierailimme Valenciassa LZF Lampsilla, yrityksellä joka valmistaa valaisimia puusta ja ohuen ohuesta puuviilusta. Sekä uutuutena nyt nuo lystikkäät puufigurit. Tehdasvierailun ja tuote-esittelyn jälkeen meidät ohjattiin illalliselle takapihalle ja voi itkut mikä tunnelma. En ole ikinä nähnyt vastaavia puutarhajuhlia. Tietenkin lämpimät ja pimeät illat sekä rehevä luonto ovat loistava tausta kaikelle, mutta katsokaa nyt. Nuo notkuvat herkkupöydät, omilla valaisimilla valaistu tienoo. Arkisempia, mutta vaikutuksen tekeviä huomioita oli oma puutarhan sisäinen verkko ja puhelimien latauspisteet, joita bloggaajat aina arvostavat, heh. Ja pisteenä iin päälle henkilökunta, joka kutsui meitä kaikkia omilla nimillämme. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Kiitos LZF Lamps ikimuistoisesta illasta.

Valikoiman lempparini, Funny Farm ja Chou MPB // LZF Lamps

Lisää matskua IGssä.


Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply