Bloggers Tour Spain // Delica

Delica on espanjalainen pientavaramerkki, jonka tuotekavalkaadiin kuuluvat laminoidusta vanerista taivutetut tarjoiluastiat, pientuotteet, tarjottimet – se tuliaisena saatu hylly oli myös heidän. Delica oli toimittanut yhteen yöpaikoistamme satsin tuotteitaan, joita pääsimme sitten testailemaan ja kuvailemaan. Yöpaikka oli Yök Casa – ekoajatuksella sisustettu ja toimiva majoituspaikka, josta teen vielä oman juttunsa – on sen väärti. Päivän päätteksi Delica ja Yök olivat järjestäneet kattoterassille illanistujaiset, jonka ruokapuolesta vastasi ruokastailisti Pepi de Boissieu. Käykääs katsomassa saitti, nyt on kovan luokan tekijä. Me saimme espanjalaisen tapastastingin, joten nyt on maistelu erilaiset oliivit, munakkaat, kalat, tomaatit sun muut. Ja lempparit löytyivät.

Tarjoiluastiat ja jakkara // Delica
Kuvauspaikka // Yök Casa
Ruoat // Pepi de Boissieu

Lisää matskua IGssä.

Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

3 thoughts on “Bloggers Tour Spain // Delica

Leave a Reply