Bloggers Tour Spain // Casa Gracia Barcelona

Barcelonassa enemmän matkaavat lienee tuntevat Gracian alueen. Karkeasti turistien suosimalta La Ramblalta ja Plaça de Catalunyalta noin kilometri ylöspäin ja jo pääsee hitusen kiinni paikalliseen elämän menoon. Pieniä kahviloita, kauppoja, leipomoja, joogasaleja – noh sellainen nuorten aikuisten mieleen oleva alue.
Casa Gracian hostelli sijaitsee juuri tuon turistialueen ja Gracian välimaastossa, joten sijainti aivan perfect. Kahden hengen huone maksaa 93 e/yö, reippaampi reppureissaaja yöpyy 6 hengen yhteishuoneessa 35 e:lla. Alle 2-vuotiaat yöpyvät ilmaiseksi, aamupalan saa viihtyisässä ravintolassa alakerrasssa tai omatoimisesti kokaten yhteisissä tiloissa.

Casa Gracia Barcelona

Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply