Bloggers Tour London // Kiitos Lontoo, pian Espanjaan

Terve. Kohta taas lähdetään reissuun. Sunnuntaina suuntaan jälleen Bloggers Tourin seuraavaan kohteeseen, aurinkoiseen ja kuumaan Espanjaan. Tiedossa 6 päivän kiertue: Barcelona-Valencia-Madrid, ja teille lukijat aimo annos viimeisintä tietoa Espanjan muotoiluskenestä.
Lomien alkaessa tulikin kohdevinkkitiedusteluja aiemmista tourpaikoista, Amsterdamista ja Lontoosta. Jatkossa näiden antien löytämistä helpottamaan tein tuonne sivupalkkiin Bloggers Tour -linkin, jonka alta löytyvät nämä kaikki vierailukohteet. Jeh. Ja pian sinne lisää matskua Espanjan auringon alta.

Muistona vielä viimeisimmästä Lontoon reissusta postimiehen tuoma Bloggers tour -kuvitus. Paikallinen lahjakkuus Zoe More O’Ferrall oli tehnyt meille kuvitetun koosteen edellisestä reissusta. Olipa nasta muisto! Kiitos Zoe ja kiitos at{Mine}. Olitteko jo käyneet kurkistelemassa aitoja omia koteja tuolla at{Mine}ssä? Sieltä pääsette nyt tirkistelemään myös meidän kaikkien Blogger Tourilaistenkin kotinurkiin – miten kutkuttavaa! Tässä avain kyläilyihin, tervemenoa!

Igor // Happy interior blog
Allan // Bungalow5
Gerard // Walnut grey design
Desiree // Vosges Paris
Linda // Hviit
Elena // Facing north with gracia
Em // Ems designblogg
Anna // La Maison d’Anna G.
Susanna // Varpunen

Bloggers Tour 2015 London 
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

One thought on “Bloggers Tour London // Kiitos Lontoo, pian Espanjaan

Leave a Reply