Urjalan retki

Eilen pistäydyttiin Urjalassa. Jos se vaan muidenkin kesälomalaisten matkan varrelle osuu, niin suositan ehdottomasti pientä kirppiskierrosta. Noita ympäriinsä kolunneena voin sanoa, että yksi parhaimmista löytyy ihan siitä torin kupeesta, olisiko ollut Wanha Mari. Sieltä löysimme tuollaisen tolkuttoman ison pärekorin matonkuteille. Urjalan vanhalla asemalla taasen on sellainen Makasiinikirppis, josta ostin nuo vanhat perhosvitriinit. Jonkun keräilijän aarteet koristavat nyt tuvan seinää. Niin kauniit.
Mummo kutoo mattoja, minä pelastelin talven väsyttämiä viherkasveja. Täällä on oikein hyvä.

Perhosvitriinit // Urjalan Makasiinikirppis
Pärekori // Wanha Mari
Verhot // Saana ja Olli
Tuoli // Parolan rottinki
Ruukkuportaat // Kekkilä

5 thoughts on “Urjalan retki

Leave a Reply