ByLassen Stropp

keittio_
keittio_2
keittio_3

Kiitos postimies ja kiitos by Lassen. Minulle ilmaantui kätsyjä nahkalenkkejä, jotka tämä kätevä emäntä juuri napsautti tuohon keittiön seinään. Niin on fiinit ja materiaalit viimeisen päälle – taattua by Lassen laatua. Nyt roikkuu jo pyyhe, huomenna tuonne on etsittävä jokin tajuttoman tyylikäs ruokalehti. Kansi edellä mennään tällä erää.
Ja ostin taasen lisää astioita, minullahan on hulluus noihin ohuen ohuisiin Iittaloihin. Se on jotenkin aivan eri juoda tuollaisesta sirosta lasista (ja lapsiperheessä myös hävikki on suuri). Nyt löysin ystävältä joutavana yhdeksän kipaletta vanhoja Timo Sarpanevan i-linjan juomalaseja. Sävy kaunis luumu tai viini, painaa nipin napin höyhen verran kipale. Ah.

Stropp – natural leather hangers // byLassen
Iittala i linja / i line glasses by Timo Sarpaneva // vintage find

Leave a Reply