Uutta Kylpyhuonekeskuksella


Muistatte, kun tein keväällä Kylpyhuonekeskukselle kaksi näyteikkunastailausta. Tänään ennen lomille lähtöä päivitimme vielä muutamia heille tulleita uutuuksia ikkunoihin – ei suuria muutoksia, mutta muutama mielenkiintoinen lisä valikoimiin. Minun lemppari on ehdottomasti tuo Rej Designin kuivauspatteri, jonka voi nyt saada myös missä tahansa värissä. No minä tietenkin tuohon mustaan… Myös Edbladin pientuotteita on nyt myynnissä, joten jos ei isompaa suihkukaappia heti mukaan tartu, niin pyyhkeet tai saippua ainakin. Ja tällaisen pelkistetyn tyylin rakastajat ihastuvat varmasti tuohon mittojen mukaan tehtävään Temalin peliiin, joka irtoaa nastasti vähän seinästä. So simple, but stylish!

Nyt minä suuntaan lomille, tiedossa teille siis nurmen tuoksua, lampaiden pehmeyttä ja muutoinkin mökkivaltaista sisältöä. Nauttikaa kesästä ystävät!

Temalin seinäpeili // Kylpyhuonekeskus
Edbladin pyyhkeet – frotee ja Hamam, saippuat, voiteet, tuoksukynttilät ja punoskorit // Kylpyhuonekeskus
Rej designin värilliset kuivaustelineet // Kylpyhuonekeskus
nGlassin valohylly // Kylpyhuonekeskus

4 thoughts on “Uutta Kylpyhuonekeskuksella

  1. Nooooou! Meillä odottaa kaksi Rej Designin kuivaustelinettä asennusta, vieläköhän ne saisi palautettua ja vaihdettua noihin mustiin….

    1. Ou nouuuuu. Kysäseppä heiltä, jos oisivat niin joustavia. Jos ne on vielä ihan bräniköissä paketeissa eikä nyt vuotta odotelleet, niin voisi vaikka onnistua. Peukut pystyyn. Kerro Varpuselta terkut =)

Leave a Reply