Hernesaaren Ranta


Tänä iltana se aukeaa! Hernesaaren Ranta – Helsingin kovin kesänviettopaikka. Terasseja, aurinkorantaa, sporttailupaikkoja, ravintoloita, keikkateltta, saunat ja paljon paljon muuta samalla alueella Hernesaaren kärjessä. Mesta on auki aamusta iltaan pitkälle syksyyn saakka tarjoten tekemistä ja menemistä koko perheelle, kaveriporukoille ja iltahippaajille. Ja ne joilla on vene, pääsevät sinne ihan omaan laituriin.
Ja kuten sivuilta näette, paketti on tyylikäs. Ilmeen takana on minun ehdoton lempitoimisto Werklig. Sain minäkin sormeni peliin. Kuvasimme muutamat brändikuvat Unto Raution kanssa. Well done. Mä lähden nyt avajaisiin, aurinko rupesi juuri sopivasti paistamaan. Tule sinäkin!

Hernesaaren Ranta // brand design Werklig // picture styling Susanna Vento // photos Unto Rautio
Hernesaaren Ranta FB
Hernesaaren Ranta IG

One thought on “Hernesaaren Ranta

Leave a Reply