Papu + Varpunen

Tiedättehän Papun, nuoren lastenvaate- ja lifestyleyrityksen, joka tekee aivan huippunastoja lastenvaatteita? Nyt heiltä ilmestyi juuri kolmas kokoelma – Papu ja telttaretki – joka jatkaa taatussa ja rakastettavassa Papu-tyylissään. Malliston pääsuunnittelijana on Anna Kurkela ja papumaisen leiman vaatteisiin tuo kuvittaja ja printtisuunnittelija Hanna-Riikka Heikkilä. Näin jokin tovi sitten sneak peekin noista Teltta-leggareista ja ne iskivät täysin aikuiseenkin makuun. Tämä just on se juttu –  lastenvaatteiden ei tarvitse olla liian lapsekkaita, ihan varmasti nuo nauriit ilahduttavat perheen pienimpiä, mutta samalla nuo kuosit hivelevät myös aikuisen silmää. Win win -tilanne aamulla vaatekaapilla, kiitos Papun.
Mutta siis uuden malliston kunniaksi saimme vaatelähetyksen Nokialta. Tänään pidettiin reipas jumppahetki niiden parissa. Tuo summersuit oli ehdoton lempparimme ja sen kunniaksi arvomme myös yhden sellaisen teidän kesken. Kerro kommenttikenttään, mikä on sinusta malliston helmi ja voit voittaa tuon ihana summersuitin omaksesi. Arvonta suoritetaan 22.4. Onnea matkaan!

Isommalla tytsillä Teltta-leggarit ja Retki-paita sekä Teltta-summersuit (kesä 2015)* // Papu
Pienemmällä harmaa Sumusade-mekko (kesä 2015), Naatti-paita ja Sade-leggarit* // Papu

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

66 thoughts on “Papu + Varpunen

  1. Voi miten suloiset jumppaajat ja kuvat! <3 Tuo summersuit on kyllä ihana! Samoin sumusademekko. Ei voi valita yhtä,kaikki niin hienoja!

Leave a Reply